nytårshilsen til medlemmerne

Til medlemmerne af Skanderborg Lystfiskerforening :

Godt nytår !

Desværre må vi aflyse alle klubaftener indtil 12. januar så den varslede erstatnings frokost flyttes til den 18. Marts 2022” så hvis du har lyst til at være med kan du nå at tilmelde dig til Erik på erik.fischmann@gmail.com senest den 7. marts. Det koster stadig kun 200 kroner alt inklusiv 

 

Året 2021 blev jo på grund af corona et mærkeligt år med mange udfordringer i forhold til at være aktiv i samfundet men selve lystfiskeriet kunne heldigvis foregå nogenlunde uantastet af corona restriktioner og anbefalinger. Det var lidt mere omskiftelig med fælles aktiviteter og klubarrangementer og som I måske husker valgte vi at springe generalforsamlingen 2021 over men den 23. februar 2022 holder vi generalforsamling 2022. Hele bestyrelsen afgår og det er allerede nu klart at ikke alle genopstiller men derom i forbindelse med indkaldelsen der udsendes starten af Februar 2022. Husk at eventuelle forslag til generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde senest den 10. januar.

Foredraget med justfishing er UDSAT til den 9. marts så hvis ikke corona blander sig kan i se frem til en spændende aften med god snak især om Aborrefiskeri. Det er gratis og tag gerne en kammerat med det bliver ganske interessant.

Vi har netop fået fornyet vores aftale om fiskeretten til de kommunale dele af Skanderborg søerne og håber at rigtig mange af jer vil bruge vores smukke sø. 

Vi regner med Sandart Festival den 4. og 5, juni og Predator cup 8. og 9. oktober så skriv det i kalenderen.

Til slut vil vi ønske alle medlemmer et fantastisk godt fiskeår i 2022 .

med venlig hilsen fra 

Bestyrelsen i Skanderborg Lystfiskerforening.

Permanent link til denne artikel: http://www.sandarten.dk/wp/?p=502276