Formandsberetning 2020

Årsrapport fra Skanderborg Lystfiskerforening 2020

Kontrolarbejdet: I løbet af 2020 har vore kontrollører haft ca. 32 ture med kontakt til 59 lystfiskere. De fleste havde orden i tingene men der 10 der ikke lige vidste at de skulle have fiskekort så de blev vejledt og lovede at købe henholdsvis statstegn og fiskekort medens 6 straks forlod søen.

Slæbestedet har i 2020 været brugt rigtig flittig og der har ikke været behov for det helt store vedligeholdelsesarbejde. Vi har planer om at gøre pontonen mere stabil men er endnu ikke helt sikre på hvordan vi vil gøre det.

Vandpleje Arbejdet har på grund af covid 19 epidemien været helt på stand by så kun Sigt Målinger til  DTU Aqua og nogle få inspirationsture langs Holst- og Sønderbækkene er blevet gennemført. Medlemmer fra foreningen deltager desuden i El-fiskeri og yngel udsætninger i århusområdet.

Skolebørn : Koronaens hærgen på trods lykkedes det i sommerferien at gennemfører både et “medekursus” og den traditionelle Put & Take fisketur for skolebørn medens en planlagt tur på søen måtte aflyses på grund af voldsom blæst. Det blev dog i efterårsferien gennemført en bådtur med børnene. 

 

Med venlig hilsen  Erik Fischmann

Formand Skanderborg Lystfiskerforening

Permanent link til denne artikel: http://www.sandarten.dk/wp/?p=502072