Godt Nytår til alle medlemmer

Nytårshilsen 2019/2020

Til medlemmerne af Skanderborg Lystfiskerforening.

Kære medlem !

En lille hilsen i anledning af årsskiftet. Bestyrelsen håber at alle i 2019 har fået de fiskeoplevelser de har ønsket sig. Både gedder og aborrer har været til at få i tale medens det som vanlig har knebet med sandart og ørreder.Vore klubaftener på Vestermølle har bestemt plads til flere besøg ligesom foreningsbåden ikke bliver slidt op lige med det samme så 

I er velkomne til at benytte disse tilbud. 

Reserver dagen den 26. Februar til vores generalforsamling og brug muligheden til at komme med ideer til klubaktiviteter fremover. 

Inden generalforsamlingen vil vi gennemføre 3 aftener i januar med at binde nogle effektive kystfluer. Alle uanset forudsætninger er velkomne til at deltage og der vil være hjælp at hente.

Den 15. Januar binder vi “Pattegrisen” og den 22. Januar bliver det “Agerhønen” og endelig den 29. Januar er det “Brendas mor”  der står for tur. Kom og vær med , du behøver blot eget bindeværktøj og din foretrukne kroge (st. 6 – 8 ).Et par låne-sæt vil være til rådighed til dem der vil prøve fluebindekunsten for først gang.Alle tre fluer kan i øvrigt studeres på Daniel D. Holms yuo tube kanal https://www.youtube.com/channel/UCQEEUyKoW3aOqoxaghKyXaw 

Foreningens servering til Vestermølle julemarked

SLFs julemarkedservering

 

Bestyrelsen ønsker jer alle et godt nyt år med mange gode fiskeoplevelser både ved kysten og på søen.

Knæk og Bræk

Bestyrelsen

Permanent link til denne artikel: http://www.sandarten.dk/wp/?p=501896