SANDARTFESTIVAL 2019

Sandartfestivallen 2019 er afholdt den forgangne weekend og der var bestemt ikke kø ved hverken tilmeldingen eller anmeldelsen af fangster.

Alligevel fik vi som sædvanlig en god og hyggelig konkurrence mellem de 22 deltagere vi endte med at blive. Lørdag  rigelig med blæst og søndag næsten vindstille og første sommerdag i 2019.

Vinder af 2019 konkurrencen blev Niels Andersen fra Hvide Sande med en Sandart på 79 cm (5,5 kg). Fisken blev genudsat meget hurtig og forsvandt lynhurtig efter at den på mindre end et halvt minut have været oppe til måling og fotografering. Stort tillykke til Niels (der iøvrigt gerne må sende et billed af vinderfisken til Sandarten@gmail.com) .

Nummer 2 på præmielisten blev Henrik Brockmann som anmeldte en Abborre og en Gedde på henholdsvis 39 og 80 cm. 3. pladsen tog Henrik Soele sig af med den største Gedde (107 cm ) .

Juniorvinder blev ligesom sidste år Wiljam Jônson der fangede en gedde på 81 cm . Den gav ham samtidig 9. pladsen i “voksen konkurrencen” så også i år løb Wiliam med hele to præmier.

Der var iøvrig præmie til alle anmeldte fisk så der var altså 10  af de 22 deltgere der fangede fisk. Ialt altsp een Sandrt, een Abbore og 25 gedder blev det til.

Der skal gives en stor tak til Go-Fishing og Effektlageret der har gjort det mulig at uddele de mange flotte præmier, uden deres støtte var der næppe blevet præmier til alle deltagere.

OBS !!!

Vi glemte at få billeder af fiskene så de heldige fisker må meget gerne sende og billeder som vi så efterfølgende kan lægge på  denne lille historie.

 

mvh Erik

 

Permanent link til denne artikel: http://www.sandarten.dk/wp/?p=501836