JULEHILSEN

Kære medlem

Skanderborg Lystfiskerforenings julefrokost er i år den 12. December klokken 18.00 i foreningens lokaler på Vestermølle. Vi håber på stor deltagelse så tilmelding er nødvendig. Send en mail til sandarten@gmail.com eller en SMS til 21406799 , hvis du ønsker at deltage ,  så kommer du med på listen.

Vi har fået en del ældre fiskegrej doneret og iøvrigt ryddet op i skabe og skuffer. Det grej syntes vi skal ud og fiske så derfor bortauktioneres det den 21. november klokken 19.30. Alle medlemmer er velkomne og tag gerne en fiskekammerart med. Grejet er ikke nyt men det kan fungere og der kan være samlerobjekter imellem. Husk kontanter eller mobilpay.

Den 20. December klokken 17.00 til 18.30 holder vores Juniorer sidste møde inden jul og det bliver med en spændende pakkeleg med  gode pakker med fiskegrej.

Alle foreningens juniorer er velkomne selv om de endnu ikke har deltaget i  juniorkurset.

                            Den 8. Og 9. december serverer vi smagsprøver på aborre og gedde til Vestermølles julemarked – kig forbi, smag lidt fisk og få en snak. Bestyrelsen ønsker alle en god højtid og spændende fisketure i det kommende år .

Permanent link til denne artikel: http://www.sandarten.dk/wp/?p=501784