Har du lyst til at prøve at fiske eller vil du med ud at fiske ?

Hvis du melder dig ind i Skanderborg Lystfisker-forening bliver du også medlem af Danmarks sports-fiskerforbund (DSF) hvorfra du syv gange om året får et spændende blad med masser af tips og ideer til dit fiskeri, men også en masse tilbud på grej og arrangementer.

Skanderborg Lystfiskerforening søger at arran-gere P&T ture, båd-fisketure og mede-fisketure i løbet af forår og sommer og som medlem med en mailadresse har vi mulighed for at give dig besked når der er en tur på programmet.Det er gratis at være medlem af både Skander-borg Lystfiskerforening ( SLF) og Danmarks Sports-fiskerforbund (DSF) indtil du fylder 18. år

Voksne kan få et prøvemedlemsskab gratis hvis indmeldelsen sker efter 1. August. Det gi-ver den fordel at du kan få far eller mor til at låne forenings båden (50Kr. pr. døgn til dækning af benzin mm.) så i kan komme ud på søen efter de store fisk (man skal være 18 år før man selv må låne båden).

På youtube ( her ) kan du se små videoer med gode råd og fiduser til mange måder at fiske på efter mange forskellige fiskearter.

 

Permanent link til denne artikel: http://www.sandarten.dk/wp/?p=501776