Skolebørn på Put and Take fisketur 2018

Årets dygtige Put&Take fiskehold

Den 8. august var vi igen afsted med håbefulde skolebørn på vores årlige fisketur som også dette år gik til Lundum Fiskesø.

Vi mødtes klokken 09.00 på Vestermølle og efter en halv times kørsel var vi i Lundum hvor fiskeriet begyndte klokken 10.00. Denne gang var der kun 5 fiskere der havde meldt sig men de var til gengæld meget ivrige og dygtige så det blev til en rigtig god dag hvor alle fangede fisk , to i gennemsnit,

Klokken 13.00 sluttede fiskeriet og vi kørte tilbage til klubben hvor fiskene blev renset for de flestes vedkommen af fangeren selv dog først efter at Allan havde vist de ivrige unge hvordan det skal gøres.

Tak til alle for at I var med til at gøre det til en god dag !

Klar til afgang

 

Ivrige fiskere

 

 

 

 

 

Det lille med dygtige hold 2018

Der studeres rensning af fisk

Permanent link til denne artikel: http://www.sandarten.dk/wp/?p=501736