2018 Sandartfestival !!!

DANMARKS SMUKKESTE SANDART-FESTIVAL

                   Skanderborg 2. og 3. Juni 2018

Lørdag de 2. juni tog 33 veloplagte mand ud på Skanderborg sø for at fange Sandart.

Det var fantastisk godt vejr , ja lidt for godt hvis man tænker på fiskeriet. Vi fik vindstille og sol men det var straks sværer med Sandarten.

Søndag klokken 12.00 kunne Finni konstaterer at der ikke var fanget en eneste Sandart så regne-arbejdet med at fordele præmierne ud fra anmeldte Gedder og Aborrer gik igang.

Den første præmie der kunne uddeles var hurtig klaret da der kun deltog een junior nemlig  William Jønsson. William vandt med en gedde på 86 cm og en aborre på 39 cm hvilket giver 695 point. Det var også nok til at vinde hovedpræmien så William blev dagens helt store vinder. Tillykke med det !!!

Vinderen af Sandartfestival 2018

Nummmer to blev Jesper Blæsbjerg med 693 point for en Gedde på 99 cm og en Aborre på 33 cm. Trediepladsen gik til Lasse Nielsen med 412 point (103 cm gedde (dagens største).De sidste 4 anmeldte fisk var alle Gedder på henholdsvis 91 cm, 85 cm 77 cm og 64 cm .

Til sidst  blev der trukket log på deltagernummer og her vandt Gert Bundgård  dagens sidste præmie.

De mange flotte præmier var delvis sponsoreret af Grejbiksen og Effektlageret men på trods af det giver konkurrencen et beskedent underskud , der skulle have været mange flere deltagere men på trods af det gentager vi konkurrencen også i 2019 og det bliver den 1.og 2.juni .

Permanent link til denne artikel: http://www.sandarten.dk/wp/?p=501692