Bestyrelsesreferat no. 1 2018

Referat af SLF-bestyrelsesmøde den 20. Marts 2018

Til stede : Lennart, Finni, Niels Otto, Flemming og Erik

Konstituering af bestyrelsen :  Bestyrelsen fortsætter med samme opgavefordeling / konstituering som hidtil.

Interne opgavefordeling : Den foreslåede opgave fordeling blev accepteret og det blev aftalt at vi på onsdagsaftenerne skal forsøge at aftale fælles fisketure for derefter at annoncere den på hjemmeside og facebook.

Referat fra Generalforsamlingen : Referatet godkendt og offentliggjort.

Foreningens økonomi.: Finni kunne berette at kontgentbetalingerne for 2018 var kommet nogenlunde som forventet hvilket betyder at vi økonomisk kan arbejde videre efter samme forsigtige økonomiske kurs som vi har gjort i 2017.

Beretning fra DSFs kongres : Finni og Allan har deltaget i DSFs kongres og referat fra kongressen kan læses på DSFs hjemmeside. Væsentlig for SLF er at kontigentet til DSF er fastlagt uændret frem til og med 2020.

Skanderborg sø konkurrencen.: Eriks  beskrivelse af regler blev vedtaget og det blev besluttet at reklamere for konkurrencen på vores facebookside, på  www.sandarten.dk  men også via en direkte mail til medlemmerne.

Status på Fritidsmessen den 14. April : Erik kunne fortælle at vi er eneste forening der har meldt vores deltagelse. Derfor melder vi fra over for ungdomsskolen men Erik tager en snak med lederen for at fortælle at vi gerne er med en anden gang hvis det lykkedes ham at samle flere foreninger men også for at undersøge om der er mulighed for at placere lidt PR på ungdomsskolen evt.i form af blade og flyers.

Fastlæggelse af skoleaktiviteter : Erik melder ind med samme aktiviteter som sidste år  

Forslag til Junior fisketure Punktet udsat til næste møde

Status på JUNIORKLUBBEN : Punktet udsat til næste møde

Status for DTUs kontrol fiskeri : Erik har bemandingen på plads til de 2 ugers spændende arbejde i august/september.

Eventuelt :

Flemming sender tekst til 3D arrangement på en klubaften så den kan annonceres til medlemmerne.

Flemming sender skitse til Flyer til Erik med henblik på fremstille en generel beskrivelse af fordelene for juniorer ved indmeldelse samtidig med at også forældre lokkes med de muligheder foreningen kan tilbyde.

Næste møde : 3.maj 2018 reserver dagen allerede nu    Således husket af Erik

Permanent link til denne artikel: http://www.sandarten.dk/wp/?p=501652