Bådbooking og udlån af gæstekort

Båd-booking og udlån af gæstekort.

Det er nu mulig at reservere gæstekortene til Horsens, Odder og Silkeborgs fiskevande direkte på www.sandarten.dk ligesom man gøre det med foreningens båd.

For at kunne bruge båden skal du selvfølgelig have rådighed over en bil med træk og nøgle til bådhuset på Vestermølle men gæstekortene får du kvittering for via mail enten på din telefon eller PC. Du skal så blot medbringe kvitteringen når du tager ud og fiske så fiskekontrollørene kan se at du fisker lovlig på deres vand. Prøv det , der er rigtig mange spændende muligheder på vore naboforeningers fiskevande.

Du skal selvfølgelig være medlem af foreningen for at kunne låne båd eller gæstekort. Derfor skal du være oprettet i  www.sandarten.dk som medlem for at kunne booke og du skal logge dig ind på www.sandarten.dk når du vil booke.

Du kan bliver oprettet via hjemmesidens login modul eller ved at sende en mail med oplysning om hvilket brugernavn du ønsker, din mailadresse, navn og medlemsnummer til sandarten@gmail.com . Tilbage får du så et aktiveringslink på den opgivne mailadresse som du skal aktiverer og vælger en adgangskode du kan huske og som du skal bruge fremover.

Registreringsprossesen kan tage et par dage da den i nogen grad er afhængig af manuel indsats.

Andet :

Vi mangler billeder af flotte fangster på www.sandarten.dk så vi vil gerne opfordre medlemmer til at indsende de smukke fangster. Brug adressen sandarten.8660@blogger.com så kommer billedet direkte på www.sandarten.dk i løbet af nogle minutter.

Den 22.marts klokken 19.15 kommer Claus Qvist Jessen og fortæller om fantastisk fiskeri i Venezuela, den 29. Marts vil Christian Skov fra DTU auqa fortælle om fangstjournalen og endelig vil Allan Mathiasen den 5. April fortælle om hvordan vi fanger sø-ørreder i Skanderborg sø.

Se iøvrigt kalenderen hvis du vil vide hvad der foregår i foreningen.

Skidt fiske til jer alle !

Skanderborg Lystfiskerforening

Permanent link til denne artikel: http://www.sandarten.dk/wp/?p=501359