LAKS OG HAVØRRED !

Et tilbud fra Danmarkssportsfisker forbund som du bør tage stilling til – det bliver rigtig spændende.
Åbn
pdf for hele programmet.

640x390-laks-havoerred

STØT DE DANSKE LAKS OG HAVØRREDER
Lørdag den 26. april 2014 // Sportsfiskeriets Hus // Vingsted Hotel & Konferencecenter
Søndag den 27. april 2014 // Laksedag ved Skjern Å // Dansk Center for Vildlaks

Alle er velkomne, når Dansk Laksefond og Danmarks Sportsfiskerforbund afholder det store støtte arrangement til fordel for DANSKE LAKS OG HAVØRREDER ved Sportsfiskeriets Hus og i Vingsted Hotel og Konferencecenter. Igennem hele dagen vil man kunne opleve en masse, da arrangementet ligger sammen med DM i Fluebinding og DM i Fluekast. Du kan blot komme og opleve FLUEFESTENS mange aktiviteter og så deltage i auktionen med masser af lækre katalogvarer, der bortauktioneres til fordel for arbejdet for de DANSKE LAKS OG HAVØRREDER.

Laksefrokost og filmpremiere
Vil du deltage i dagens laksefrokost, få VIP-rundvisning i og omkring Sportsfiskeriets Hus og komme med til premieren på den nye film: Havørredens univers, kan du deltage ved at købe et deltagerkort til dagen for kun 300 kr, så støtter du også arrangementet til fordel for DANSKE LAKS OG HAVØRREDER.

 

Permanent link til denne artikel: http://www.sandarten.dk/wp/?p=311334